Acceptatie van je handicap of beperkingen

Acceptatie van handicap of beperkingen is niet makkelijk. Je kunt soms zo lopen vechten met je grenzen, er elke keer over heen gaan, ze niet accepteren. maar hoe kom je uit dat gevecht? Ook chronische klachten accepteren is niet makkelijk

Je kunt bij praktijk Johan Vaatstra terecht voor hulp bij acceptatie van je handicap of beperkingen.
Vanuit mijn werkzaamheden in de Arbeidsbemiddeling voor mensen met een arbeidshandicap heb ik  geleerd om te zoeken naar de reële beperkingen van mensen, en naar hun motivatie om aan kwaliteit van leven te werken.

Dat kan dus zijn een andere baan zoeken, leren omgaan met pijn, …….

Zelf heb ik de nodige lichamelijke beperkingen en onvolkomenheden moeten incasseren en leren accepteren.  Door deze ervaringen weet ik wat beperkingen zijn EN wat kwaliteit van leven weer concreet kan gaan inhouden.

Wat is de realiteit?

Ik kan je helpen zoeken naar de grens die je ervaart door je beperkingen, maar ook naar wat je kunt en wilt. En dus naar realiteit. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk realiteit en haalbaarheid is.

Energetische coach bij acceptatie van handicap of beperkingen

Mijn insteek richt zich op de vraag of je reële beelden en verwachtingen hebt over je beperkingen of belemmeringen.
Daarvoor behandel ik de chakrapunten, of werk ik met voetreflexmassage, of andere  lichaamgerichte energetische methoden.  Bijna altijd in combinatie met een gesprek.

Nieuwe balans tussen denken, voelen en willen

Het gaat mij er vooral om een nieuwe balans tussen je denken, voelen en willen te zoeken.
Zodat je na het behandelingstraject met de feitelijke belemmeringen en/of beperkingen je eigen kwaliteit van leven kunt zoeken en vinden .

Nieuwsgierig geworden?   Bel voor meer informatie of voor een afspraak.