Hulp bij chronische klachten

 Acceptatie van chronische klachten is niet makkelijk

Chronische klachten accepteren is niet makkelijk.  Je kunt er soms zo tegen vechten, en regelamtig verergert dat de klachten ook nog.  Ook grenzen accepteren is niet makkelijk. je kunt soms zo lopen vechten met je grenzen, er elke keer over heen gaan, maar hoe kom je uit dat gevecht?

Je kunt bij praktijk De RegenboogObsidiaan terecht voor hulp bij chronische klachten. Vanuit mijn werkzaamheden in de Arbeidsbemiddeling voor mensen met een arbeidshandicap heb ik  geleerd om te zoeken naar de reële beperkingen van mensen, en naar hun motivatie om aan kwaliteit van leven te werken.

Dat kan dus zijn een andere baan zoeken, leren omgaan met pijn, …….

Zelf heb ik de nodige lichamelijke beperkingen en onvolkomenheden moeten incasseren en leren accepteren.  Door deze ervaringen weet ik wat beperkingen zijn EN wat kwaliteit van leven weer concreet kan gaan inhouden.

Energetische therapie bij chronische klachten

Ik zal altijd kijken of ik je  energetische therapie  bij chronische klachten kan bieden. En of ik de last die je klachten je geven energetisch kan helpen verminderen . Soms kan ik je ook tips geven hoe je dat zelf kunt doen.

Wat is de realiteit?

Ik kan je helpen zoeken naar de grens die je ervaart door je chronische klachten, maar ook naar wat je kunt en wilt. En dus naar realiteit. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk realiteit en haalbaarheid is.

Energetisch coach bij acceptatie

Mijn insteek richt zich daarnaast op de vraag of je reële beelden en verwachtingen hebt over je beperkingen of belemmeringen.ik kan een energetisch coach bij acceptatie voor je zijn.
Daarvoor behandel ik de chakrapunten, of werk ik met voetreflexmassage, of andere  lichaamgerichte energetische methoden.  Bijna altijd in combinatie met een gesprek.

Nieuwe balans tussen denken, voelen en willen

Het gaat mij er vooral om een nieuwe balans tussen je denken, voelen en willen te zoeken.
Hierbij is voor mij de edelsteen de RegenboogObsidiaan een inspiratiebron.
Met liefde confronterend en verhelderend. Zodat je na het behandelingstraject met de feitelijke belemmeringen en/of beperkingen je eigen kwaliteit van leven kunt zoeken en vinden .

Nieuwsgierig geworden?   Bel voor meer informatie of voor een afspraak.