Praktisch

kaartBehandeling door de kleding heen

Ik werk met een behandelstoel of massagetafel. De behandeling kan door de kleding heen gebeuren, U hoeft zich dus niet uit te kleden. Alleen vraag ik u de schoenen en sokken uit te doen wanneer ik reflexpunten  op de voeten behandel of deze punten check voor de verheldering van een probleem.

Gang van zaken

In het eerste gesprek houd ik een korte  intake en maken we een behandelplan. Er kan meestal meteen een korte energetische behandeling volgen, om zo verder in gesprek te komen en een uitgebreider beeld te krijgen van de vragen die spelen of je dwars zitten. Terwijl je op de behandelstoel zit of op de massagebank ligt, eventueel onder een lekker warme deken, ontspan je, praat je, ontvang je, luister je.

Ik ga uit van 1 tot 5 behandelingen. Voor het tarief zie onder tarief

Thuisbehandeling, met een ander tarief
Wanneer u thuis een rustige plek heeft, of ruimte in uw woonkamer, kan ik mijn behandelstoel of massagetafel meenemen voor behandeling bij u thuis.
Ik neem zelf alle noodzakelijke materialen mee.
Voorwaarde is wel dat er geen drukte in dezelfde ruimte moet zijn in de zin van meerdere huisgenoten, spelende kinderen.
Mijn ervaring is dat een hond of kat geen enkel probleem geeft, eerder andersom. De hond of kat kan er dan heel gezellig bij komen zitten, of bv onder de massage tafel gaan liggen.
De thuisbehandeling zal ongeveer 1 a 1 ½ uur in beslag nemen.