Voor wie

Ik behandel lichamelijke en -zo genoemde- psychische klachten energetisch of via energetische coaching. Bij Werkwijze kunt u hierover meer lezen.Mijn praktijk is geschikt voor mensen voor wie het volgende geldt:

Voor wie niet lekker in zijn vel zit

Wanneer u niet lekker in uw vel zit, maar niet weet waar dat door komt of wat u eraan kunt doen kunt u bij mij terecht voor een analyse waar het probleem zit. Door mijn heldervoelendheid kan ik u dat vaak snel duidelijk maken.

Voor wie met liefde geconfronteerd wil worden

Mijn praktijk staat open voor mensen die met liefde met hun klachten geconfronteerd willen worden. Ik ben niet iemand  bij wie u op de bank gaat liggen en  die u dan van uw klachten afhelpt. Ik beschouw klachten energetisch; is er een blokkade, waardoor stroomt de energie niet goed? Daarbij wil ik graag aan u vertellen wat mij daarbij opvalt. Vaak komen we dan ik gesprek over wat u zelf kunt doen om uw klachten te verminderen of hoe u mogelijk uw leven aan kunt passen zodat  er kwaliteit van leven blijft of weer kan ontstaan.

Voor wie moet leren leven met klachten of beperkingen

Vanuit mijn werkzaamheden in de Arbeidsbemiddeling voor mensen met een arbeidshandicap heb ik geleerd om te zoeken naar de mogelijkheden en beperkingen van mensen, en naar hun motivatie om te werken aan kwaliteit van leven.Dat kan dus zijn een andere baan zoeken, leren omgaan met pijn, etc. Lees hier verder wat ik voor u kan doen bij acceptatie van beperkingen

Lees hier verder met welke klachten en vragen u bij praktijk De Regenboog-Obsidiaan terecht kunt.